Software Vendors (ISV's)

Dutch Cloud is gespecialiseerd in het leveren van Cloud-infrastructuur voor (bedrijfskritische) applicaties. Door onze expertise en ervaring zijn wij in staat Independent Software Vendors (ISV’s) te adviseren over de (on)mogelijkheden op het gebied van Software as a Service (SaaS) dienstverlening. Vanuit onze datacenters (in Nederland) leveren we de onderliggende infrastructuur met een daarbij behorend dienstenpakket.

Dutch Cloud biedt diensten op het gebied van:
– het leveren van een gedegen Cloud-infrastructuur op maat (Dutch Cloud by Design)
– een snel inzetbare, flexibele, Nederlandse Cloud Computing dienst (Dutch Cloud Computing)
– een hybride variant van “on premise” applicaties gecombineerd met Cloud Computing (Cloud to the Office)
– een slimme beslissingstool voor een effectieve analyse voor uw Cloud migratie (Dutch Cloud Analyzer)
– diverse Managed Services, zoals Patch Management, OS beheer, Database Monitoring

Daarbij zijn alle diensten van Dutch Cloud ISO27001:2013 gecertificeerd.

Voordelen Dutch Cloud

Samen met u als Software Vendor bespreken we de juiste architectuur voor uw applicatie. Door middel van de gedegen technische kennis van Dutch Cloud, adviseren en ondersteunen wij u in het perfectioneren van uw SaaS-oplossing. U kunt Dutch Cloud zien als uw technisch verlengstuk op het gebied van (cloud)infrastructuur.

Dutch Cloud Kennispartner van SaaS4Channel

saas4channel

Begin 2015 heeft Dutch Cloud zich als Kennispartner aangesloten bij SaaS4Channel, een business community voor het ICT kanaal. Centraal staat het ontwikkelen en delen van kennis rond de business impact van ‘as a Service’ of Cloud proposities op de organisatie van bedrijven in de ICT waardeketen.

Deelnemers zijn directieleden en management van producenten, distributeurs, resellers, VAR’s, system integrators, telecombedrijven, service providers en hosting providers met interesse in SaaS, PaaS of IaaS. Het netwerk is actief in Nederland en België.

SaaS4Channel biedt een groot aantal activiteiten:

  • Jaarlijkse events in Nederland en België
  • Interactieve bijeenkomsten met topsprekers uit de markt en actieve participatie van de deelnemers
  • Netwerkborrels op regelmatige basis
  • Ontwikkeling van het Cloud Acceleration Model©
  • Research en publicaties; regelmatig onderzoek naar de stand van zaken rond Cloud in de markt a.d.h.v. Ronde Tafel discussies, enquêtes en polls
  • Training; een breed aanbod van trainingen over transitie naar de cloud

Community site
www.saas4channel.eu is het hart van de community met als doel mensen uit de ICT waardeketen met elkaar in contact te brengen, kennis te ontwikkelen en te delen en uiteindelijk zaken te doen.

SaaS4Channel wordt mede mogelijk gemaakt door: IBM, HP, Espresso Gridpoint, Interconnect, Mitopics, UNITT, Combell, Colt, Nucleus en Dutch Cloud.

SaaS4Channel is een initiatief van Partner Performance en 12Innovate

|