Get (C)loud! editie VIII: vrijdag 12 mei!

linkedin-header-12mei-646x220

Eduard Schaepman Keynote bij Get (C)Loud!

Het centrale thema voor de komende editie van Get (C)Loud! is bekend: “Groeien, bloeien en snoeien!”  En wat verstaan we daar dan onder? Structureren, organiseren en professionaliseren zijn stadia waarin u als ISV keuzes heeft moeten maken, voor beslissingen kwam te staan en knopen diende door te hakken. Vragen als “hoe structureer ik mijn processen?”, “hoe bouw ik een ‘future proof’ product?” en “hoe houd ik het allemaal beheersbaar?” hebben u ongetwijfeld – naast vele andere vragen – beziggehouden.

Op vrijdagmiddag 12 mei gaan we weer graag met u in debat over deze en vele andere topics. Nog steeds is het doel van Get (C)Loud! kennis met elkaar te delen, FUN te hebben en “iets” mee te nemen dat u in uw dagelijkse praktijk kunt gebruiken.

Initiatiefnemer Dutch Cloud heeft drie partners bereid gevonden zich te verbinden aan deze editie; Servoy, coMakeIT en Escrow4all. We zijn hier uiteraard zeer vereerd mee en het geeft eens en te meer aan dat Get (C)Loud! een mooi podium is waar ISV’s met elkaar van gedachten kunnen wisselen en in debat gaan over Cloud gerelateerde thema’s. We zien uw komst dan ook graag tegemoet. Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden.

Houdt u de website in de gaten, want Eduard Schaepman als markante Keynote met een inspirerend verhaal over Tribes en wie het panel gaat vormen, zijn berichten die u hopelijk aanzetten naar deze netwerkborrel voor ISV’s te komen!

Voorlopig programma Get (C)Loud! Editie VIII:

13:30 – 14:00 uur ontvangst met koffie en thee

14:00 – 14:05 uur welkomstwoord Martijn van Zoeren, CEO Dutch Cloud

14:05 – 14:45 uur Keynote Eduard Schaepman*, Chief Entertainment Officer en oprichter bij Tribes

14:45 – 15:00 uur debat o.l.v. Ruud de Joode

15:00 – 15:15 Pauze

15:15 – 16:00 uur Paneldiscussie o.l.v. Ruud de Joode

Panelleden tot nu toe:

  • Ron van der Burg, CEO Servoy
  • Gwen Roosemont, Partner HOTflo

 

16:00 – 16:15 uur debat o.l.v. Ruud de Joode

16:15 – 17:30 uur Bier & Bitterballen

Eduard Schaepman, Chief Entertainment Officer en oprichter bij Tribes

Tribes is People

Bij Tribes vindt u een stam van gelijkgestemde professionals, die gaan waar de business is. Een gemeenschap van business nomads. Een groep mensen die om dezelfde dingen geeft en dezelfde gewoonten heeft. Werkenden uit alle beroeps- en bloedgroepen. Met één gemene deler: Tribes is hun thuisbasis.

Tribes is een mobiel kantoorconcept 3.0 met inspirerende faciliteiten voor onze leden. Wij bieden Tribes Network Access lidmaatschappen, virtuele kantoren, vergaderzalen en flexibele werkplekruimte in al onze locaties.

Eduard Schaepman heeft diverse Change Managementfuncties bekleed op executive niveau. Onder andere bij Robeco Groep, Fortis Groep, euroShell, SNT International, ClientLogic en Chalet Group. Hij is gespecialiseerd in gedrag in organisaties, het mobiliseren van mensen en change management. Met andere woorden, gespecialiseerd in het doen groeien van elk bedrijf!

Locatie:

De Landgoederij aan de Camminghalaan 30 te Bunnik is opnieuw de locatie waar we u graag ontvangen.

De Landgoederij

We hebben drie Partners bereid gevonden deze editie van Get (C)Loud! mede inhoudelijk invulling te geven.

coMakeIT:

logo comakeit 2014coMakeIT is een offshore serviceprovider voor softwarebedrijven die extra software ontwikkelcapaciteit nodig hebben. Zij helpen softwarebedrijven om meer (en betere) software te ontwikkelen tegen lagere kosten. Het grote verschil met traditionele offshoring is dat de klant integraal betrokken is bij het aannemen van het team dat voor hem gaat werken en dit team zelf inhoudelijk aanstuurt. coMakeIT faciliteert en biedt het fundament voor kleine en middelgrote softwarebedrijven om gebruik te maken van de software ontwikkelmogelijkheden in India.

Servoy:

servoy_logoServoy BV is revolutionizing application development with its innovative and powerful technology. Our proven development and deployment platform empowers independent software vendors (ISVs) to bring amazing user experiences to life with even the most complex applications, and in record time. And our expert team helps you execute your next big idea in the smartest possible way.

Escrow4all

escrow4all_2009-jpgEscrow4all is een full-service Nederlandse escrow leverancier voor uw technologisch kwalitatieve escrow oplossing. We leggen onszelf uitsluitend toe op de zaken waar wij goed in zijn. U mag van ons diepgaande kennis verwachten binnen alle escrow disciplines. Ook bij ons geldt: kennis is de som van ervaring.

Inschrijving Get (C)Loud!

Uw naam*

Uw bedrijfsnaam*

Uw email *

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht.

|