Dutch Cloud aanpak

shutterstock_95571682Al vanaf het eerste contact met een van onze ervaren specialisten draait het om het hebben van de juiste klik. Het contact met u en het inventariseren van uw wensen en behoeftes staan centraal. We inventariseren:

– waar u op dit moment tegenaan loopt
– wat u wilt veranderen of verbeteren
– wat de (on)mogelijkheden daarin zijn

Relatie begint aan het white board

De relatie tussen u en Dutch Cloud ontstaat letterlijk aan het white board. Ziet u beperkingen van Cloud Computing? Dutch Cloud helpt u deze te adresseren. Wij begrijpen als geen ander hoe uw operationele proces eruit ziet en hoe onze dienstverlening uw bedrijfsvoering verder kan optimaliseren.

Persoonlijk contact

Ook wanneer u voor ons kiest, staat persoonlijk contact voorop. De Dutch Cloud specialist waarmee u het eerste gesprek voert, blijft uw contactpersoon gedurende het hele onboarding proces. Een proces dat wij tot in de finesses beheersen, waardoor de financiële consequenties van het opzetten van uw nieuwe omgeving minder groot zijn.

Migratie

Onze specialisten hebben veel ervaring met complexe Cloud-infrastructuren. Wij bieden u uitstekende begeleiding bij het realiseren van een totaaloplossing. Belangrijk hierbij is (vaak) de migratie. De oplossingen van Dutch Cloud zijn maximaal voorbereid en geschikt om uw migratie snel, eenvoudig en overzichtelijk te laten verlopen. Als eindgebruiker heeft u daarnaast maximale invloed op de wijze waarop de infrastructuur wordt ontsloten.

Integratie

Doordat Dutch Cloud u maximale transparantie en controle biedt, is integratie met bestaande infrastructuren relatief eenvoudig. Met onze oplossing Cloud to the Office combineert u uw on-premise applicaties met het gebruik van een Cloud infrastructuur.

RGB 4Veel van onze klanten gebruiken Dutch Cloud Computing voor bedrijfskritische applicatie-omgevingen. Onze ervaring leert dat u omgevingen niet alleen via internet wilt gebruiken, maar dat u vaak ook behoefte heeft applicatie-omgevingen via vaste- en/of netwerken van derden te ontsluiten. Zeker daar waar u private clouds gebruikt als uitbreiding van uw ICT-afdeling, is koppeling/integratie met het interne netwerk vaak wenselijk.

Exit-strategie

Niet veel partijen zullen dit hardop zeggen, maar Dutch Cloud wordt geroemd om haar exit-strategie. We zien u natuurlijk liever blijven, maar het kan altijd gebeuren dat u toch bij ons weg wilt. Omdat wij hier van tevoren al rekening mee houden, is het naar ons toehalen van uw bestaande omgevingen net zo eenvoudig als het naar nieuwe omgevingen migreren van uw data.

Uiteraard staat de Dutch Cloud-aanpak ook garant voor onze hoge kwaliteit, transparante dienstverlening en de maximale controle en flexibiliteit die u heeft rondom het beheer en de inrichting van uw data.

Referenties

Dutch Cloud is trots op haar portfolio. Lees de ervaringen van een selectie van onze referenties.

|