Over Dutch Cloud

Dutch Cloud, serious cloud solutions

shutterstock_124432657

Zoals de naam al zegt, is Dutch Cloud een Nederlandse Cloud Provider. Wij garanderen dat data in Nederland blijft en volgens bestaand regelgevend bewaakt wordt. Wij leveren hoogwaardige Cloud-oplossingen en datacenter-diensten. Dutch Cloud is ISO27001:2013 gecertificeerd en voldoet tevens aan alle NEN7510 eisen die van toepassing zijn op de door ons geleverde diensten en oplossingen. Onze toonaangevende organisatie heeft datacenter-faciliteiten in zowel Nederland, Engeland als Duitsland.

Daarnaast beschikt Dutch Cloud over een eigen netwerk waarmee alle datacentra zijn verbonden. Verder zijn wij Internet Service Provider (ISP) waardoor wij de volledige end-to-end kwaliteit van onze dienstverlening kunnen beheren. Mede hierdoor kan Dutch Cloud garanties afgeven op het gebied van
beschikbaarheid. Tenslotte is Dutch Cloud flexibel en biedt haar klanten volledige transparantie en controle over de geleverde diensten.

Daarbij ligt de nadruk op een tweetal doelgroepen; Independent Software Vendors (ISV’s) en (corporate) organisaties die (een deel van) hun ICT willen outsourcen.

iso

ISO27001:2013

Het beheer van uw data en de zorg voor uw bedrijfskritische applicaties kunnen wij volledig uit handen nemen. Dutch Cloud is ISO 27001:2013 gecertificeerd en voldoet aan de NEN7510. Onze organisatie is bovendien ingericht op basis van ISAE3402/SSAE16.

Persoonlijk contact

Door de ontwikkeling Cloud Computing, zijn IT bedrijven doorgestoten in het automatiseren van bepaalde processen. Daardoor is de klant vaak afhankelijk van een portal waar de omgeving automatisch wordt opgebouwd. Wanneer er een incident plaatsvindt, is er een ticketsysteem waar het incident gemeld kan worden. Bij Dutch Cloud kunt u rekenen op deskundig persoonlijk contact. Wij bieden u de voordelen van de snelle uitrol van een IT-omgeving, maar zorgen we voor korte lijnen en een persoonlijke benadering. Onze helpdesk en engineers zijn eenvoudig te bereiken voor:
– Incidenten: als het ticketsysteem niet voldoet
– Advies: als u vragen heeft over een bepaalde oplossing
– Escalatie van een incident: heeft een incident een hoge prioriteit dan kunt u dit telefonisch melden

Wij combineren de voordelen van Cloud Computing met kwaliteit, transparantie en bieden u maximale controle en flexibiliteit.

Toonaangevend

Externe onderzoeksbureaus (Gartner en IDC) noemden Dutch Cloud al eerder toonaangevend. Sam Palmisano, oud-CEO van IBM, noemde Dutch Cloud in zijn jaarrapport van 2012 een kleine, maar innovatieve Cloud Provider op wereldschaal. Onze dienstverlening sluit naadloos aan bij de vraag van middel(grote) organisaties die complexere en/of bedrijfskritische applicaties naar de Cloud willen brengen.

|