SharePoint as a Service

Wilt u uw mensen en kennis verbinden en informatie toegankelijk maken binnen uw organisatie? Of denkt u erover om uw omgeving naar de Cloud te brengen, maar bent u nog niet overtuigd van de voordelen? Werkt u al met een “on premise” variant van SharePoint en wilt u zien wat SharePoint in de Cloud u kan bieden?

SharePoint as a Service

SharePoint 2013 wordt vaak ingezet als sociaal intranet. Zo hebben uw mensen eenvoudig toegang tot actuele informatie en kunnen eenvoudig samenwerken aan documenten, zowel met collega’s op kantoor, onderweg of thuis. Zo zijn zij in staat elke dag snel en effectief beslissingen te nemen.

Samenwerking met e-office

Door te kiezen voor SharePoint as a Service, beschikt u over alle mogelijkheden van SharePoint 2013 zonder hoge investeringen voor beheer en installatie van de nieuwe infrastructuur. In samenwerking met e-office biedt Dutch Cloud u SharePoint as a Service.

Traject:

–  workshop waarin u direct de mogelijkheden van de omgeving ervaart om vervolgens
–  zes weken* samen met uw collega’s gebruik te maken van de SharePoint omgeving

*Deze periode kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor evaluatie. Na deze periode is het mogelijk het contract te verlengen, zodat u gebruik kunt blijven maken van uw SharePoint 2013 Cloud omgeving.

Inrichting op basis van úw wensen

De omgeving wordt volledig ingericht op basis van uw wensen. Integratie met uw bestaande systemen, zoals het gebruik van data of het inloggen met uw bestaande gegevens, behoort tot de mogelijkheden.

Flexibel én in controle

U bent flexibel; u betaalt een vast bedrag per week en u kunt het gewenste aantal gebruikers maandelijks vaststellen. Zo betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Daarbij blijft ú in controle. U hebt invloed op de wijze van implementatie en behoudt ook daarna de controle.

Aanvullende licenties

Besluit u na de zes weken de Cloud-omgeving te willen blijven gebruiken, dan kunnen wij u helpen aan de best passende licenties. Omdat deze omgeving dan volledig uw omgeving wordt, behoort ook het gebruik van uw bestaande licenties tot de mogelijkheden.

|