Digital Asset Management

Click here for the English version of this page

FotoWare as a Service

01U wilt gebruik maken van een Digital Asset Management-oplossing voor het opslaan en terugvinden van uw media, zoals foto’s maar ook bestandstypen zoals PDF-, EPS-, Word-bestanden en PowerPoint presentaties. Daarbij wilt u niet zelf de software aanschaffen. Dit is nu mogelijk met onze FotoWare™  as a Service-dienst.

Is er (nog) geen mogelijkheid om infrastructuur beschikbaar te stellen voor de FotoWare™ omgeving, dan kunt u kiezen om deze in de cloud te plaatsen. Dit kan nu eenvoudig met onze FotoWare as a Service-oplossing.

Met de FotoWare™  as a Service (FaaS)-dienst van Dutch Cloud kunt u de software van FotoWare™ gebruiken als maandelijkse dienst. Zonder de softwarelicenties aan te schaffen maakt u, vanaf een contractperiode van 6 maanden, flexibel gebruik van deze Digital Asset Management-oplossing in de Cloud.

  Klik hier voor meer informatie over alle FotoWare producten.

U gebruikt de FotoWare™ -applicaties eenvoudig vanaf uw desktop (FotoStation) of webbrowser (FotoWeb) via een internetverbinding voor toegang tot de omgeving en uw opgeslagen content.

Voordelen

03Enkele voordelen van de FaaS-dienst van Dutch Cloud:

  • korte implementatietijd
  • schaalbaar (aantal gebruikers, opslagcapaciteit)
  • lage investering (facturatie per maand op basis van gebruik)
  • altijd de laatste software versies zonder bijkomende kosten
  • eenvoudig samenwerken zowel intern als extern
  • geen browser plugins vereist
  • applicatiebeheer extern
  • 24×7 Nederlandstalige support
  • volledige privacy gewaarborgd
  • dagelijkse back up van al uw media

Bovendien krijgt u met een FaaS-oplossing support in het dagelijks gebruik middels een SLA.

  Klik hier om de het document met alle informatie over FotoWare as a Service te downloaden.

Private Cloud

04U krijgt een geheel afgescheiden omgeving (Private Cloud) waarin Dutch Cloud uw FotoWare™ -omgeving bouwt. Informatie wordt op geen enkele wijze gedeeld met andere klanten, waardoor wij uw privacy volledig waarborgen. Dutch Cloud zorgt ervoor dat de toegang tot servers gelimiteerd is door alle serverpoorten die niet in gebruik zijn, af te sluiten. Daarnaast zijn de beheerfuncties alleen via een beperkt aantal IP-adressen bereikbaar.

Wilt u een vaste verbinding tussen uw Private Cloud en uw kantooromgeving, dan kan Dutch Cloud u hierin ook faciliteren.

Back up

Uw media is altijd veilig bij Dutch Cloud, zoals beschreven in onze Service Level Agreement. Dutch Cloud maakt dagelijks een back-up van al uw media. In het geval van een complete uitval van het systeem kunnen we uw data, middels het terugplaatsen van de back-up, zeer snel herstellen.

Datacenters

Dutch Cloud maakt gebruik van eigen hardware in verschillende datacenters in Nederland, Duitsland en Engeland. U weet dus altijd waar uw data zich bevindt.

Alle hardware (servers, storage, networking) is redundant uitgevoerd, evenals de verbindingen met het internet. Mede daardoor is de uptime van de omgevingen van Dutch Cloud meer dan 99,98%.

Een Digital Asset Management (DAM)-oplossing biedt u de mogelijkheid snel en eenvoudig bestanden op te slaan op een efficiënte en toegankelijke manier, zodat u en uw collega’s deze bestanden snel kunnen terugvinden.

De DAM-oplossing van FotoWare™ verbetert de processen van uw bestandsmanagement door deze zoveel mogelijk te automatiseren. Het zoeken naar specifieke afbeeldingen, het invullen van copyrights en andere metadata en het steeds opnieuw delen van grote bestanden is verleden tijd. Deze complexe en tijdrovende bezigheden zijn samengevat in een gebruiksvriendelijke en kosten-efficiënte tool. U kunt uw media direct delen met collega’s binnen de (marketing)afdeling, uw PR-bureau of met een klant.

Speciaal voor de publishing markt werkt Dutch Cloud met de oplossing van FotoWare™.

Bij Digital Asset Management draait het niet alleen om foto’s, maar ook om andere digitale bestanden zoals PDF-, EPS-, Word-bestanden en PowerPoint presentaties.

Advies en ondersteuning

De specialisten van Dutch Cloud adviseren u graag hoe u de metadata het beste kan gebruiken om bestanden terug te vinden. Onze specialisten ondersteunen u graag bij het samenstellen van de juiste configuratie op basis van de diverse FotoWare™ producten.

Huren of kopen

Het prijsmodel van FotoWare™ is flexibel. U kunt softwarelicenties kopen (eventueel met een Software Maintenance Agreement), of kiezen voor een vast bedrag per maand voor afname van de softwarelicenties. Hierbij is, naast de Software Maintenance Agreement, het monitoren en beheren van uw applicatie inbegrepen.

|