Content Management as a Service

Om de operationele efficiency op peil te houden en zorg te dragen voor naleving van de wet- en regelgeving, werken diverse organisaties met een oplossing voor Content Management waarmee bedrijfsgegevens, zonder extra kosten, efficiënt te ordenen, op te slaan en terug te vinden zijn.

In samenwerking met onze partner OD-Solutions Nederland biedt Dutch Cloud een Cloud-oplossing voor het op zeer rendabele wijze:

– indexeren
– doorzoeken
– terugvinden en
– opslaan van gearchiveerde content

Met deze oplossing zorgt u voor snellere besluitvorming en beter gereguleerd compliance management.

Toename informatie

Steeds meer (enterprise) organisaties hebben te maken met enorme volumes aan verkokerde en vaak inactieve, gestructureerde en ongestructureerde gegevens. Voor een goede bedrijfsvoering is het van belang deze informatie op een effectieve manier op te sporen, te ordenen en in te zetten voor besluitvorming. Met een efficiënt Content Management System met doeltreffend opgeslagen, gearchiveerde en beheerde informatie is de bedrijfsvoering efficiënter en gaan er geen gegevens verloren. Dit vraagt om een complete en rendabele oplossing die bovendien bijdraagt aan de naleving van de steeds strenger wordende wet- en regelgeving.

Altijd toegankelijk

Dutch Cloud biedt in samenwerking met OD-Solutions Nederland de SaaS-dienst 4@LL2B; een uiterst betrouwbare Cloud-based Enterprise Content Management dienst. Hiermee kunt u uw gegevens op een veilige manier classificeren, indexeren, doorzoeken en terugvinden en tegelijkertijd de, van overheidswege, verplichte monitoring en rapportage automatiseren.

Met onze oplossing bent u in staat de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de informatie te vergroten en zodoende bij te dragen aan een betere besluitvorming en het beter benutten van de waarde van informatie. Voor gearchiveerde gegevens bieden we u een complete oplossing voor information lifecycle management, op basis van een cloud-dienst. Zo beheert u uw gegevens op rendabele wijze.

|