Dutch Cloud Computing

Dutch Cloud Computing

 

Snel inzetbare, flexibele, Nederlandse Cloud Computing dienst

U wilt gebruikmaken van de voordelen van Cloud Computing en tegelijkertijd geen zorgen hebben over de veiligheid en het eigendom van uw data. Met onze Dutch Cloud Computing dienst heeft u een kwalitatief goede dienst en bent u zeker dat uw data te allen tijde in Nederland is ondergebracht.

Dutch Cloud Computing is met name geschikt voor bedrijven die op zeer eenvoudige en snelle wijze gebruik willen maken van een gedegen Cloud Infrastructuur (IaaS). De belangrijkste kenmerken van Dutch Cloud Computing:

– Toegankelijk en eenvoudig in gebruik
– Snel extra capaciteit toevoegen, schaalbaar
– Maandelijkse betaling op basis van daadwerkelijk gebruik
– Geen lange termijn contractverplichting
– Een ‘end-to-end’ garantie op de beschikbaarheid van de omgeving

Controle

Met Dutch Cloud Computing heeft u toegang tot een eigen virtueel datacenter waarbij u maximale vrijheid heeft zelf applicaties uit te rollen en virtuele servers aan te maken, te vergroten, te verkleinen of tijdelijk aan- of uit te zetten. Ook kunt u zelf snapshots maken en diverse netwerkfaciliteiten configureren (VLAN’s, Firewall, VPN). Op deze manier heeft u volledige controle over uw eigen virtuele datacenter.

Transparantie

Zoals bij alle diensten van Dutch Cloud staat transparantie voorop. Zo heeft u de keuze om per uur en/of naar daadwerkelijk gebruik af te nemen, maar kunt u ook kiezen voor een vast bedrag. Door de geavanceerde mogelijkheden bieden wij u, onafhankelijk van de wijze waarop u betaalt, volledige inzage in het daadwerkelijke gebruik.

De Dutch Cloud Computing omgeving wordt veel gebruikt voor:

– Ontwikkel- en/of testomgevingen
Uitwijk en/of Disaster Recovery
Software Vendors (ISV’s) die een flexibele SaaS-dienst willen opzetten
ICT-Resellers die over een ‘eigen’ virtueel datacenter willen beschikken
– Bedrijven met behoefte aan eenvoudige rapportage voor doorbelasting naar verbruik

|