Compliance Management

isoSinds 2014 is Dutch Cloud volledig ISO27001:2013 gecertificeerd. Dutch Cloud ziet de ISO-certificering als essentieel onderdeel van haar dienstverlening.

Informatieverwerking speelt een grote rol bij veel van onze klanten. Door intern structuur aan te brengen in processen en procedures zorgt Dutch Cloud voor het vermogen om innovatieve diensten te leveren en leidend te blijven als Nederlandse specialist in hoogwaardige Cloud Computing oplossingen en datacenter-diensten.

Daarnaast levert Dutch Cloud een volledig beheerde dienst waarbij wij beschikbaarheid garanderen op uw totale omgeving. De data brengen wij, aantoonbaar, in Nederland onder. Vanuit compliance perspectief is dat een belangrijk uitgangspunt. De diverse omgevingen zijn volledig afgescheiden. Daarnaast kunt u rekenen op maximale aandacht voor beveiliging van uw, in de cloud ondergebrachte, data. Door de hoge mate van transparantie in onze dienstverlening kunt u ook hier controle op uitoefenen.

Gecertificeerde diensten

Dutch Cloud is de eerste aanbieder van Infrastructure as a Service (IaaS) diensten in Europa die niet alleen ISO 27001:2013 gecertificeerd is, maar ook voldoet aan de NEN7510 normering en een organisatie is die is ingericht op basis van ISAE3402 / SSAE16. Dit geldt voor de ‘end-to-end dienst’ inclusief de applicatie-omgevingen van Dutch Cloud.

Dutch Cloud kan uw organisatie bovendien ondersteunen in het verkrijgen van onder meer een:

– ISO27001 certificering
– NEN7510 certificering
– ISAE3402-verklaring
– SSAE16-verklaring (SAS70)

Dutch Cloud maakt een combinatie tussen zowel uw als onze, gedocumenteerde, processen en procedures.

Implementatie

De consultants van Dutch Cloud en/of onze business partner CumulusTrust kunnen u assisteren bij het implementeren van de juiste controls en u zo voorbereiden op de audit.

Monitoring

Naast het faciliteren van de initiële certificering van een totaaldienst kan Dutch Cloud ook processen en procedures monitoren waardoor u, periodiek, kunt aantonen dat u aan de, vooraf opgestelde, processen en procedures voldoet.

|