Onze diensten

shutterstock_171147392

 

Dutch Cloud biedt hoogwaardige Cloud-oplossingen en datacenter-diensten. Tot onze vaste referenties mogen wij zowel Software Vendors (ISV’s) als (corporate) organisaties rekenen.
Wij bieden een pakket diensten met diverse IaaS- en Saas-oplossingen.

 

 

Dutch Cloud is specialist in cloud computing. Deze toonaangevende organisatie levert volledig afgeschermde cloud-omgevingen en neemt end-to-end verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de totale cloud-infrastructuur en de daarop draaiende software applicaties bij bedrijven die overwegen in de cloud (te gaan) werken. Daarnaast wordt Dutch Cloud vaak ingezet als er uitbreiding van een bestaande ICT-afdeling nodig is.

De dienstverlening voorziet in de vraag van (middel)grote organisaties die complexere en bedrijfskritische applicaties naar de cloud willen brengen en eenmaal in de cloud, de daarop draaiende ICT gemanaged willen hebben.

De dienstverlening kenmerkt zich door deskundig persoonlijk contact in combinatie met kwaliteit, transparantie en het bieden van maximale controle en flexibiliteit.

Dutch Cloud is de eerste aanbieder van Infrastructure as a Service (IaaS) diensten in Europa die niet alleen ISO 27001:2013 gecertificeerd is, maar ook voldoet aan de NEN7510 normering. Dit geldt zowel voor de totale infrastructuur als voor de applicaties die bij bedrijven zijn geïnstalleerd.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Maak dan een keuze uit het menu links.

|