Man versus Machine

31 juli 2014 - door Bart ter Veer

Man versus machine

31 juli 2014
door Stefan van Dorst
Als Sales Manager van Dutch Cloud spreek ik veel (toekomstige) partners, softwarebedrijven en klanten. Onze partners en de ISV’s adviseer ik over de toegevoegde waarde van onze dienstverlening. Bij (potentiële) klanten gaan de gesprekken over de voordelen van Cloud Computing voor hun bedrijfsvoering. Wat is nu beslissend in hun keuze?

Techniek

Tot ongeveer een half jaar terug wekte een ‘gelikte’ portal en het snel en flexibel kunnen inspringen op de behoefte aan capaciteit vaak de interesse.

‘Kijkt u eens, meneer, als ik hier klik, dan heeft u binnen 3 minuten een complete server!’

Dat is in theorie mooi, maar in de huidige business, met veel concurrentie onder  Cloud Providers leggen dit soort zaken geen gewicht meer in de schaal bij een koopbeslissing.

Onderscheidend vermogen

Dutch Cloud heeft als Infrastructure as a Service specialist de afgelopen maanden in kaart gebracht wat onze dienstverlening uniek maakt. Ons werd duidelijk dat we naast de hoogwaardige portals en webbased applicaties een belangrijk voordeel hebben, namelijk:

het persoonlijk contact

·      Leuk zo’n portal, maar die adviseert u niet over een architectuur voor uw applicatie(s);

·      Een portal gaat ook niet als partner met u mee naar de klant om uit te leggen wat de dienst voor zijn/haar specifieke situatie kan betekenen;

·      En heeft u een storing, dan is direct persoonlijk contact met een Nederlands sprekende engineer te verkiezen boven het invullen van een contactformulier op de website. U wilt toch meteen geholpen worden!?

Eigenlijk is het allemaal heel logisch, zult u denken. Toch bieden maar weinig van de grote Cloud Providers u deze service.

Wij denken graag met u mee!

Ondanks de gouden bergen die internationaal opererende Cloud Providers u wellicht beloven, vergeet de Nederlandse Cloud Providers niet. Zaken doen blijft mensenwerk. Wij komen graag bij u langs en denken met u mee over een oplossing voor uw specifieke situatie.

Relevante berichten

Naar de cloud? Beter een whiteboard dan een creditcard

19 juni 2017 - door Bart ter Veer
Ewout Scherer, CTO en Jaap Hooijkaas, COO bij Dutch Cloud Er wordt weleens gezegd dat je alleen maar een creditcard nodig hebt om naar de cloud te gaan: account aanmaken …
Lees verder

Klaar voor de Cloud? (3)

4 april 2017 - door Martijn van Zoeren
Cloud is de gewenste IT-strategie voor de meeste bedrijven. Maar willen is niet altijd gelijk aan kunnen. Wat zijn de obstakels en hoe overwin je die? Laatste blog in een …
Lees verder
Kom naar Get (C)Loud! editie IX
op vrijdag 27 oktober in Bunnik Meer informatie