FlexInnovatieFonds mede mogelijk door Dutch Cloud

9 februari 2015 - door Dutch Cloud

Voor het derde achtereenvolgende jaar is Dutch Cloud sponsor van het FlexInnovatieFonds, een initiatief om vernieuwing in de flexmarkt te stimuleren. Op donderdag 12 februari wordt in Naarden bekend gemaakt wie dit jaar het meest innovatieve businessplan voor de flexmarkt instuurde.

Prijzenpakket in de vorm van diensten

Van het totale prijzenpakket, met een waarde van meer dan 100.000 euro, biedt Dutch Cloud de organisaties die samen de top-3 vormen een dienstenpakket aan. Met, onder meer, een private Cloud omgeving en een digitale werkomgeving kunnen de winnende organisaties aan de slag om hun dienst of oplossing succesvol in de markt te zetten.

DURF!

De jaarlijkse finaledag vormt voor de organisatie van het FlexInnovatieFonds een hoogtepunt. Dit jaar is het thema DURF! De prijzen zullen worden uitgereikt door oud-topbokser Arnold Vanderlyde.

Dutch Cloud trots op deelname

Stefan van Dorst, Sales Manager bij Dutch Cloud: “Wij bieden met onze deelname graag een kans aan jonge, innovatieve ondernemers die met een originele oplossing kansen zien voor de flexmarkt. Uiteraard zijn wij tijdens de finaledag aanwezig om de winnaars persoonlijk te kunnen feliciteren met hun oplossing en het gewonnen dienstenpakket.

Meer informatie

Het FlexInnovatieFonds is een initiatief van PSC, onderdeel van de Flexgroep, een van de gasten van Dutch Cloud. Bezoek voor meer informatie over de finaledag de website.

Relevante berichten

Dutch Cloud – CSA Star

9 augustus 2017 - door Bart ter Veer
  Dutch Cloud is onlangs officieel member van de Cloud Security Alliance (CSA) geworden. Dat betekent dat we zijn opgenomen in het Security, Trust & Assurance Registry (STAR). Hiervoor moet …
Lees verder

Dutch Cloud Partner bij 15e BHS

18 mei 2017 - door Bart ter Veer
  Black Hat Sessions Part XV: Anniversary Edition Op 29 juni organiseert Madison Gurkha voor de vijftiende keer de Black Hat Sessions. Het jaarlijkse securitycongres keert wederom terug in de …
Lees verder
Kom naar Get (C)Loud! editie IX
op vrijdag 27 oktober in Bunnik Meer informatie