FlexInnovatieFonds mede mogelijk door Dutch Cloud

9 februari 2015 - door Dutch Cloud

Voor het derde achtereenvolgende jaar is Dutch Cloud sponsor van het FlexInnovatieFonds, een initiatief om vernieuwing in de flexmarkt te stimuleren. Op donderdag 12 februari wordt in Naarden bekend gemaakt wie dit jaar het meest innovatieve businessplan voor de flexmarkt instuurde.

Prijzenpakket in de vorm van diensten

Van het totale prijzenpakket, met een waarde van meer dan 100.000 euro, biedt Dutch Cloud de organisaties die samen de top-3 vormen een dienstenpakket aan. Met, onder meer, een private Cloud omgeving en een digitale werkomgeving kunnen de winnende organisaties aan de slag om hun dienst of oplossing succesvol in de markt te zetten.

DURF!

De jaarlijkse finaledag vormt voor de organisatie van het FlexInnovatieFonds een hoogtepunt. Dit jaar is het thema DURF! De prijzen zullen worden uitgereikt door oud-topbokser Arnold Vanderlyde.

Dutch Cloud trots op deelname

Stefan van Dorst, Sales Manager bij Dutch Cloud: “Wij bieden met onze deelname graag een kans aan jonge, innovatieve ondernemers die met een originele oplossing kansen zien voor de flexmarkt. Uiteraard zijn wij tijdens de finaledag aanwezig om de winnaars persoonlijk te kunnen feliciteren met hun oplossing en het gewonnen dienstenpakket.

Meer informatie

Het FlexInnovatieFonds is een initiatief van PSC, onderdeel van de Flexgroep, een van de gasten van Dutch Cloud. Bezoek voor meer informatie over de finaledag de website.

Relevante berichten

Dutch Cloud creëert nieuwe kansen met Azure

7 maart 2018 - door Bart ter Veer
Wie als cloudleverancier nieuwe en bestaande inkomsten wil zekerstellen, kan niet om Azure heen. Althans, dat is de sterke overtuiging van Dutch Cloud. Samen met Insight, leverancier van Intelligent Technology …
Lees verder

Facts & Figures Dutch IT-channel Award

30 januari 2018 - door Bart ter Veer
In aansluiting op de Dutch IT-channel Award-uitreiking op 18 januari jongstleden, heeft Dutch Cloud enkele facts & figures voor u op een rijtje gezet. Met betrekking tot het aantal stemmen dat …
Lees verder