Dutch Cloud te horen op New Business Radio

7 september 2015 - door Bart ter Veer

Afgelopen woensdag is Dutch Cloud, samen met haar twee partners CoMakeIT en Weolcan, in de studio van New Business Radio aanwezig geweest om te praten over het Get (C)Loud! event. Het thema van Get (C)Loud! op 16 oktober is “Digital Enterprise” en dit was ook de rode draad in het interview door Ron Lemmens in het programma “let’s Talk Business”.

Let’s Talk Business

Elke woensdagmiddag ontvangt Ron Lemmens live in de studio ondernemende mensen met inspirerende verhalen! Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let’s Talk Business!

Onderstaand is het complete interview met Steven ten Napel (CEO coMakeIT), Michiel de van der Schueren (CEO Weolcan) en Martijn van Zoeren (CEO Dutch Cloud) te horen.

Relevante berichten

Dutch Cloud – CSA Star

9 augustus 2017 - door Bart ter Veer
  Dutch Cloud is onlangs officieel member van de Cloud Security Alliance (CSA) geworden. Dat betekent dat we zijn opgenomen in het Security, Trust & Assurance Registry (STAR). Hiervoor moet …
Lees verder

Get (C)Loud! discussieert over ‘groeien, bloeien en snoeien’

1 juni 2017 - door Bart ter Veer
Auteur: Dick Schiefels, Dutch IT Channel De achtste editie van Get (C)Loud!, tegen het vaste decor van De Landgoederij te Bunnik, bood opnieuw het levendige, interactieve spektakel waar het bij …
Lees verder
Kom naar Get (C)Loud! editie IX
op vrijdag 27 oktober in Bunnik Meer informatie