Dutch Cloud te horen op New Business Radio

7 september 2015 - door Bart ter Veer

Afgelopen woensdag is Dutch Cloud, samen met haar twee partners CoMakeIT en Weolcan, in de studio van New Business Radio aanwezig geweest om te praten over het Get (C)Loud! event. Het thema van Get (C)Loud! op 16 oktober is “Digital Enterprise” en dit was ook de rode draad in het interview door Ron Lemmens in het programma “let’s Talk Business”.

Let’s Talk Business

Elke woensdagmiddag ontvangt Ron Lemmens live in de studio ondernemende mensen met inspirerende verhalen! Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee in Let’s Talk Business!

Onderstaand is het complete interview met Steven ten Napel (CEO coMakeIT), Michiel de van der Schueren (CEO Weolcan) en Martijn van Zoeren (CEO Dutch Cloud) te horen.

Relevante berichten

Get (C)Loud! maakt de tongen los over de GDPR

14 november 2017 - door Bart ter Veer
Tijdens de laatste Get (C)Loud! eind oktober in De Landgoederij te Bunnik ging het over de General Data Protection Regulation of GDPR, de nieuwe Europese privacy verordening die bij ons …
Lees verder

Dutch Cloud voor 2e jaar op rij genomineerd!

24 oktober 2017 - door Bart ter Veer
  Dutch Cloud is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Dutch IT-channel Awards in de categorie Cloud Service Provider of  the Year. Zeer verheugd en trots! De …
Lees verder