Dutch Cloud Ronde Tafel Diners

Dutch Cloud heeft in 2017 een drietal Ronde Tafel Diners op het programma staan. Voor elke sessie hebben we een onderwerp centraal staan. De eerste twee Ronde Tafel Diners zijn een groot succes geweest. Voor sessie drie hebben we Escrow als thema gekozen.

De Dutch Cloud Ronde Tafel Diners zijn bedoeld om personen - vanuit verschillende beroeps- en bloedgroepen - bij elkaar aan tafel te hebben en te discussiëren over een centraal thema. Er is gekozen om niet meer dan tien personen aan tafel uit te nodigen, waarmee uw bijdrage ruim gewaarborgd is.

Er is per avond een moderator, iemand die de avond voorzit, maar zeker niet zo formeel als u denkt. Want tussen de 'discussie' door geniet u volop van een heerlijk diner met bijpassende wijnen. Het is de bedoeling dat er kennisdeling is, er van elkaar geleerd wordt en dat u anderen leert kennen, maar bovenal om ook zeker plezier te hebben en de avond als een waardevol event te ervaren.

Aanmelden

U kunt zich hieronder aanmelden voor het derde Dutch cloud Ronde Tafel Diner. Let wel, het onderwerp dat voor deze avond is bepaald, zal op z'n minst dienen aan te sluiten bij uw functie. Is dat het geval, dan kunt u zich aanmelden en een couvert reserveren.

Locatie

We nodigen u uit in Kasteel Cammingha, aan de Camminghalaan 34/36 te Bunnik. Een mooi, centraal in Nederland gelegen kasteel, goed bereikbaar en met prima parkeergelegenheid.

Programmaopzet

Vanaf 18:00 uur bent u welkom. Er wordt een borrel gedronken en rond 18:45 uur nodigen we u aan tafel uit. De avond zal om en nabij 21:30 uur worden afgesloten.

Kosten

U begrijpt dat wanneer wij u uitnodigen, we geen kosten in rekening brengen. Het enige dat we vragen, is dat uw aanmelding wel aannemelijk is, in relatie tot het onderwerp van die avond en uw functie.

 

Aanmelden via onderstaand formulier of via email naar marketing@dutchcloud.com.

Inschrijving Dutch Cloud Ronde Tafel Diners 2017

Vragen? 

Heeft u vragen of zijn er zaken niet geheel duidelijk, vraagt u dan naar Bart ter Veer (035 - 820 0252) of stuur hem een e-mail: bterveer@dutchcloud.com.

Inschrijven

Kom naar Get (C)Loud! editie IX
op vrijdag 27 oktober in Bunnik Meer informatie