Dutch Cloud presentatie in Las Vegas

6 maart 2014 - door Dutch Cloud

Dutch Cloud presentatie in Las Vegas6 maart 2014Tijdens IBM PULSE (10.000+ deelnemers van over de hele wereld, met Cloud als centrale thema) 23-26 februari 2014, deelde onze CEO Martijn van Zoeren zijn visie en strategie, in aansluiting op de IBM Cloud Strategie. In een sessie van een uur sprak van Zoeren voor een groep van zo’n 100 deelnemers (allen vanuit het hogere level IT-management) over de visie van Dutch Cloud op de evolutie van de Managed Cloud Provider marketplace. De reacties waren enthousiast. Uit de vele meetings die van Zoeren tijdens PULSE had met vooraanstaande organisaties op het gebied van Cloud Computing en het management van IBM, blijkt wel dat Dutch Cloud haar plaats, als een van de 25 VIP klanten wereldwijd, meer dan waard is.

Visie Dutch Cloud

Cloud computing groeit nog altijd. De marktverwachtingen zijn hoog gespannen en dit is het moment waarop leveranciers allemaal een eigen stuk van de markt te claimen. Door de snelle ontwikkelingen stellen we bij Dutch Cloud elke 6 maanden onze Cloud Proposities bij. Hierin doen wij er als een IBM True Blue Partner alles aan om IBM te volgen in haar snelle ontwikkeling als de leidende Cloud organisatie. Dutch Cloud heeft als high quality Managed Cloud Provider aansluiting gevonden in het MSP Programma van IBM. Transparantie, Compliance Management en Controle zijn onze belangrijkste speerpunten. Dit sluit naadloos aan bij de visie en voorspellingen van de meest toonaangevende onderzoeksbureaus. Door de focus van Dutch Cloud op IaaS groeien we en zien we onze rol bevestigd als een van de leidende Managed Service Providers in Nederland.

Dynamic Cloud

IBM lanceerde tijdens PULSE de term Dynamic Cloud. Hierbij gaat het om de mogelijkheid om dynamisch gebruik te maken van, te verbinden met en het aansturen van zowel cloud- als de eigen IT- toepassingen. Allemaal met het doel om sneller te kunnen innoveren en organisaties te helpen zich eenvoudiger aan te passen aan de alsmaar veranderende omstandigheden.

Toekomst Dutch Cloud

Dutch Cloud kijkt terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. Voor de nabije toekomst houden wij focus op op het verder optimaliseren van het bestaande IaaS-platform. Dit houdt in verdergaande mogelijkheden voor datamanagement (storage) en het aanbieden van nieuwe modellen (maandelijkse afrekenen en meer flexibiliteit).

Ook interessant is de zogenaamde ‘Orchestration-layer’. Het aansturen van de infrastructuur dus, en het aanmaken van herbruikbare templates. Hieruit voort vloeiend overweegt Dutch Cloud om van IBM Smart Cloud Provisioning over te stappen naar Smart Cloud Orchestrator. Daarmee gaan we een stap verder dan provisioning.

Relevante berichten

De schijnzekerheid van ISO

12 december 2017 - door Martijn van Zoeren
Martijn van Zoeren, CEO van Dutch Cloud Hoe weet je of een cloud provider zijn zaakjes op orde heeft? Een van de eerste – en gemakkelijkste – selectiecriteria is certificering. …
Lees verder

AVG. Krijgt u strafwerk?

8 november 2017 - door Martijn van Zoeren
AVG. We zijn er allemaal maar druk mee. De nieuwe wetgeving over de omgang met persoonsgegevens raakt iedereen, want elk bedrijf heeft tal van bestanden met tot personen herleidbare gegevens. …
Lees verder