Dutch Cloud Partner bij 15e BHS

18 mei 2017 - door Bart ter Veer

 

Black Hat Sessions Part XV: Anniversary Edition

Op 29 juni organiseert Madison Gurkha voor de vijftiende keer de Black Hat Sessions. Het jaarlijkse securitycongres keert wederom terug in de Reehorst in Ede met een inspirerende dag vol technische- en niet-technische lezingen, workshops en presentaties. Schrijf nu in voor deze jubileumeditie

Laat u op 29 juni a.s. in één dag informeren over diverse onderwerpen, van privacy tot criminaliteit, van high-level tot diep-technisch. Want het is nu eenmaal: all about the data! Op het programma staan: Bill Cheswick (keynote) Rachel Marbus (KPN), Hans de Zwart (Bits of Freedom), John Fokker (Team High Tech Crime), Meredith L. Patterson, Duncan Campbell, en nog vele anderen. Een seminar met een imposante line-up. Lees hieronder wat u allemaal kunt verwachten of download de leaflet voor het complete programma.

Keynote: Bill Cheswick
Cheswick (Ches) komt speciaal over vanuit de U.S. om op 29 juni de openingskeynote te verzorgen. Als iemand de evolutie van internet en computertechnologie van dichtbij heeft meegemaakt is het Bill Cheswick wel. Tijdens zijn lange carrière heeft hij gewerkt bij AT&T Shannon Lab en Bell Labs waar hij mede-ontwikkelaar was van één van de eerste firewalls ter wereld.  Ondanks dat hij met pensioen is gegaan zit hij allesbehalve stil als docent op de University of Pennsylvania en zijn experimenten met iOS-apps.

Sprekersprogramma

  • Hans de Zwart, Bits of Freedom over false positives
  • John Fokker, Team High Tech Crime over ransomware in het algemeen en het No More Ransom project in het bijzonder
  • Walter Belgers, Madison Gurkha over Physical Pentesting
  • Rachel Marbus, KPN over the ethics of privacy
  • Michael Kubiaczyk, Madison Gurkha over Losing Yourself in a Cloud of Things
  • Meredith L. Patterson, ontwerper van LANGSEC, over agile development en rapid prototyping als basis in de ontwikkeling van software en diensten
  • Duncan Campbell, onderzoeksjournalist en tv-producent over zijn spraakmakende projecten waaronder het controversiële ECHELON.
  • Ralph Moonen, Madison Gurkha, over Red Teaming en het Threat Intelligence Based Ethical Red-programma (TIBER): een initiatief om financiële instellingen weerbaarder te maken tegen (security)dreigingen.

Gaat u liever zelf aan de slag? Ook dit jaar kunt u deelnemen aan de Hands-on-Hacking workshop. Hiermee leert u hoe u zelf een aanval kunt uitvoeren en daardoor inziet hoe snel en relatief eenvoudig het kan zijn voor een hacker om toegang te krijgen tot uw kostbare data. Daarnaast keert de PGP key signing party, na afwezigheid van een jaar, weer terug op het programma, de ideale gelegenheid om uw netwerk van vertrouwde e-mailcontacten uit te breiden.

Thema: It’s all about Data
Waar: De Reehorst, Ede
Wanneer: donderdag 29 juni, 9:30 – 17:00 uur

Informatie: blackhatsessions.com
#BHSXV

Aanmelden:

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de Black Hat Sessions op 29 juni a.s. Dutch Cloud is partner van dit jaarlijks terugkerend evenement. Meldt u zich aan via deze link en vult u de code DC&BHS15# in, dan krijgt u 10% korting op de entreeprijs.

Relevante berichten

Dutch Cloud voor 2e jaar op rij genomineerd!

24 oktober 2017 - door Bart ter Veer
  Dutch Cloud is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Dutch IT-channel Awards in de categorie Cloud Service Provider of  the Year. Zeer verheugd en trots! De …
Lees verder

Pink Elephant en Dutch Cloud bundelen krachten bij aanbod Clouddesq

26 september 2017 - door Bart ter Veer
bron: Septembernummer Dutch IT-channel Onlangs werden Piet van Vugt, CEO bij Pink Elephant en Martijn van Zoeren, CEO bij Dutch Cloud, geïnterviewd door Martijn Kregting en Witold Kepinski van Dutch …
Lees verder