Dutch Cloud Kennispartner bij 14e BHS

28 april 2016 - door Dutch Cloud

BHS_header_2016_01

Op 23 juni a.s. vindt de 14e editie van het jaarlijkse IT security congres Black Hat Sessions plaats. Laat u in één dag bijpraten door experts op het gebied van informatieveiligheid en mobiele technologie.

Mobiele apparaten, mobiele communicatie en het Internet of Things bieden onbegrensde mogelijkheden en daar maken we allemaal dankbaar gebruik van. Uiteraard zit er ook een keerzijde aan al het gemak.

Het is dan ook niet voor niets dat de 14e editie van de inmiddels befaamde Black Hat Sessions in het teken staat van ‘Mobile (In)security’. Hiermee wil Madison Gurkha, de organisator van het jaarlijkse security-congres, dieper ingaan op de kansen en risico’s van bijvoorbeeld BYOD en het IoT. Laat u in één dag door experts informeren over alles op het gebied van informatieveiligheid en mobiele technologie. Bovendien is het een uitgelezen kans om te netwerken en met vakgenoten van gedachten te wisselen over al deze onderwerpen.

Keynotesprekers Aral Balkan en Kevin McPeake staan deze editie garant voor een inspirerende opening en afsluiting van de dag. Aral is criticus van ‘gratis’ als businessmodel en zet zich in voor een ethische benadering van het ontwikkelen van technologie, waarbij decentraliteit, openheid, privacy en veiligheid een belangrijke rol spelen. Kevin heeft in de afgelopen 20 jaar zijn sporen verdiend als expert op het gebied van telecom en IT security, onder andere als Senior Technical Security & Forensics Analyst bij Orange NL en Senior Information Security and Digital Forensics Specialist bij T- Mobile Nederland.

Kijk voor het actuele programma-overzicht op www.blackhatsessions.com

Aanmelden met korting

Speciaal voor relaties van Dutch Cloud – Kennispartner van de BHS Part XIV – geldt een korting van 10 procent op de toegangsprijs a 265 euro excl. BTW. Geef bij je online aanmelding de code sXYR6HBr op en de korting wordt direct verrekend. Voor voltijdstudenten geldt een speciaal tarief van 55 euro. Komt u met meerdere personen naar de Black Hat Sessions? Let dan op de groepskortingen die al gelden bij een aanmelding vanaf 5 personen.

Online aanmelden kan op: https://app.uredison.com/edison/event/ur-zdqef/BHS16/

Overige informatie

De Black Hat Sessions Part XIV vindt plaats op donderdag 23 juni 2016 in Hotel en Congrescentrum de ReeHorst in Ede. Het programma start om 09.25 uur en duurt tot 17.00 uur. Aansluitend wordt nog een borrel georganiseerd. Registratie is mogelijk vanaf 08.30 uur. Meer informatie over het congres is te vinden op www.blackhatsessions.com.

Volg de Black Hat Sessions op LinkedIn en via #BHSXIV

Relevante berichten

Dutch Cloud creëert nieuwe kansen met Azure

7 maart 2018 - door Bart ter Veer
Wie als cloudleverancier nieuwe en bestaande inkomsten wil zekerstellen, kan niet om Azure heen. Althans, dat is de sterke overtuiging van Dutch Cloud. Samen met Insight, leverancier van Intelligent Technology …
Lees verder

Facts & Figures Dutch IT-channel Award

30 januari 2018 - door Bart ter Veer
In aansluiting op de Dutch IT-channel Award-uitreiking op 18 januari jongstleden, heeft Dutch Cloud enkele facts & figures voor u op een rijtje gezet. Met betrekking tot het aantal stemmen dat …
Lees verder