Dutch Cloud genomineerd!

18 oktober 2016 - door Bart ter Veer

Dutch Cloud genomineerd voor de categorie

Cloud & Managed Services Provider of the Year

Dutch IT Channel reikt in januari 2017 tijdens een grootse gala-avond voor de tweede keer de Dutch IT Channel Awards uit. Dutch Cloud is één van de vijf genomineerden in de categorie waar zich veel partijen voor hadden aangemeld, Cloud & Managed Services Provider of the Year.

Als Nederlandse pionier op het gebied van clouddienstverlening met een duidelijke focus op Infrastructuur-as-a-service (IAAS)-diensten brengt Dutch Cloud bedrijfskritische applicaties van middelgrote organisaties op een veilige én gecontroleerde manier naar de cloud. In zeven jaar tijd vertrouwt inmiddels een groot deel van de Nederlandse ISV’s op de cloudinfrastructuur van Dutch Cloud. Als eerste Nederlandse Cloud & Managed Services Provider werd het bedrijf afgelopen jaar wereldwijd erkend door IBM en Cisco voor de inzet van de VersaStack-oplossing van beide technologiebedrijven. De video geeft een goed beeld van de samenwerking en het innovatieve karakter van de VersaStack-oplossing waarmee je in een paar weken tijd, in plaats van maanden, een bedrijfskritische applicatie in een IBM compute, storage en Cisco networking omgeving kan zetten. Bas van Beek, CEO bij Hollandse Hoogte, een Nederlands fotobureau waar fotografen hun werk online kunnen verkopen, zegt over de toepassing van VersaStack voor zijn organisatie: “We hebben bij het hosten van onze e- commerce site uitstekende ervaring opgedaan met Dutch Cloud. Het is voor ons commerciële succes van essentieel belang dat onze site nooit uitvalt. Met Dutch Cloud hebben we 100% uptime en zijn we verzekerd van snelle prestaties.” Hollandse Hoogte heeft inmiddels al meer dan 20 miljoen beelden in de Dutch Cloud-omgeving staan.

Dutch Cloud lanceerde dit jaar als eerste en enige in ons land de Fotoware-as-a-Service dienst waarmee mediabedrijven en marketeers eenvoudig miljoenen beelden veilig in de cloud op kunnen slaan.

Het meest recente succes boekte Dutch Cloud met het binnenhalen van de klant MAIN Energie. Dutch Cloud heeft het productiesysteem van deze prestigieuze klant naar de cloud gebracht. “Voor de migratie naar de cloud en de managed hosting van MAIN Energie’s productiesystemen hebben we in Dutch Cloud een erg betrouwbare partner gevonden die duidelijk in controle is over het migratieproces en transparant in haar communicatie. Ze denken mee op het gebied van certificering en kwaliteit en bieden een helder prijsmodel. Al met al past Dutch Cloud uitstekend bij onze manier van zakendoen,” vertelt Stijn Klaassen, Manager IT Innovatie en Data van MAIN Energie.

Last but not least, is Dutch Cloud een van de snelst groeiende Cloud-only Managed Services Providers van ons land met klanten zoals Airmiles, Boska, e-office, Euretco, Fiber Nederland, FlexService en Ontwikkelcentrum.

Wilt u uw stem uitbrengen als u vindt dat Dutch Cloud deze prestigieuze Award verdient? Ga dan naar: https://dutchitchannel.nl/563981/dutch-it-channel-awards-genomineerden-zijn-bekend.html of direct naar de stempagina:http://it-awards.votecompany.nl/dutch-it-genomineerden

Relevante berichten

Dutch Cloud creëert nieuwe kansen met Azure

7 maart 2018 - door Bart ter Veer
Wie als cloudleverancier nieuwe en bestaande inkomsten wil zekerstellen, kan niet om Azure heen. Althans, dat is de sterke overtuiging van Dutch Cloud. Samen met Insight, leverancier van Intelligent Technology …
Lees verder

Facts & Figures Dutch IT-channel Award

30 januari 2018 - door Bart ter Veer
In aansluiting op de Dutch IT-channel Award-uitreiking op 18 januari jongstleden, heeft Dutch Cloud enkele facts & figures voor u op een rijtje gezet. Met betrekking tot het aantal stemmen dat …
Lees verder