Dutch Cloud breidt team uit met twee medewerkers

4 december 2014 - door Dutch Cloud

Dutch Cloud, Managed Cloud Provider en specialist op het gebied cloud-oplossingen, blijft groeien en versterkt deze maand haar team met 2 nieuwe medewerkers. Dennis van der Dong en Sjoerd Kroes zijn de twee nieuwe gezichten die de organisatie in 2015 zullen gaan begeleiden om de vooraanstaande positie verder uit breiden.

Dennis van der Dong

Dennis van der Dong zal zich als Account Manager richten op het realiseren van groei bij corporate eindklanten met de cloud-oplossingen van Dutch Cloud. Met zijn uitgebreide achtergrond op het gebied van new business bij onder meer KPN en Norman Antivirus is deze jonge professional een echte aanwinst voor het team.

Sjoerd Kroes

Sjoerd Kroes komt de nodige versterking voor het operationele team van Dutch Cloud brengen. Sjoerd heeft een brede IT-achtergrond en werkte de afgelopen vijf jaar voor KPMG Meijburg  als infrastructuurspecialist. Het operationele team van Dutch Cloud is nauw betrokken bij alle projecten. Naast pre-sales houden de consultants zich bezig met de bouw en beheer van de Dutch Cloud diensten.

Belangrijk moment

Martijn van Zoeren, CEO Dutch Cloud: “Ik ben blij met de komst van Dennis en Sjoerd. Deze twee heren komen op een belangrijk moment voor Dutch Cloud. We bestaan nu ruim vijf jaar en we maken een mooie groei door. Ik verwacht dan ook in 2015 het team nog verder uit te breiden met nieuwe professionals.”

Relevante berichten

Dutch Cloud – CSA Star

9 augustus 2017 - door Bart ter Veer
  Dutch Cloud is onlangs officieel member van de Cloud Security Alliance (CSA) geworden. Dat betekent dat we zijn opgenomen in het Security, Trust & Assurance Registry (STAR). Hiervoor moet …
Lees verder

Dutch Cloud Partner bij 15e BHS

18 mei 2017 - door Bart ter Veer
  Black Hat Sessions Part XV: Anniversary Edition Op 29 juni organiseert Madison Gurkha voor de vijftiende keer de Black Hat Sessions. Het jaarlijkse securitycongres keert wederom terug in de …
Lees verder
Kom naar Get (C)Loud! editie IX
op vrijdag 27 oktober in Bunnik Meer informatie