Dutch Cloud als Kennispartner van SaaS4Channel actief betrokken bij S4C conferentie op donderdag 2 april a.s.

11 maart 2015 - door Dutch Cloud

Cloud Computing is nu de basis van alle aanbiedingen op het gebied van IT. De vraag is of je groot moet zijn om een belangrijke rol in deze arena te vervullen. Het lijkt haast van wel, gezien de enorme investeringen die gedaan worden door spelers als Amazon, Microsoft, Google, IBM en de marktaandelen die partijen als Salesforce hebben van meer dan 20% van de wereldwijde CRM markt. Maar aan de andere kant zijn er veel kansen voor nieuwe en “kleine” partijen. Wie kende twee jaar geleden een bedrijf als Digital Ocean, nu volgens de statistieken van Netcraft de derde grootste hostingprovider van de wereld. Er zijn altijd kansen of je klein bent of groot.

Wat zijn de kansen voor u? De vraag: “Is grootte de enige succesfactor in de cloud?” is het thema van de 6de SaaS4Channel conferentie op 2 april a.s., dit keer gehouden in Delft bij Exact.
Discussieer met uw vakgenoten en leer van bedrijven als Exact, Amazon, HP en dergelijke hoe zij denken dat de Cloud wereld er uit gaat zien.

Dutch Cloud is Kennispartner van SaaS4Channel. CEO Martijn van Zoeren is één van de panelleden tijdens het debat over de vraag hoe je je als Managed Cloud Provider kunt onderscheiden als je niet de grootste bent.

Relevante berichten

Dutch Cloud creëert nieuwe kansen met Azure

7 maart 2018 - door Bart ter Veer
Wie als cloudleverancier nieuwe en bestaande inkomsten wil zekerstellen, kan niet om Azure heen. Althans, dat is de sterke overtuiging van Dutch Cloud. Samen met Insight, leverancier van Intelligent Technology …
Lees verder

Facts & Figures Dutch IT-channel Award

30 januari 2018 - door Bart ter Veer
In aansluiting op de Dutch IT-channel Award-uitreiking op 18 januari jongstleden, heeft Dutch Cloud enkele facts & figures voor u op een rijtje gezet. Met betrekking tot het aantal stemmen dat …
Lees verder