Dutch Cloud als Kennispartner van SaaS4Channel actief betrokken bij S4C conferentie op donderdag 2 april a.s.

11 maart 2015 - door Dutch Cloud

Cloud Computing is nu de basis van alle aanbiedingen op het gebied van IT. De vraag is of je groot moet zijn om een belangrijke rol in deze arena te vervullen. Het lijkt haast van wel, gezien de enorme investeringen die gedaan worden door spelers als Amazon, Microsoft, Google, IBM en de marktaandelen die partijen als Salesforce hebben van meer dan 20% van de wereldwijde CRM markt. Maar aan de andere kant zijn er veel kansen voor nieuwe en “kleine” partijen. Wie kende twee jaar geleden een bedrijf als Digital Ocean, nu volgens de statistieken van Netcraft de derde grootste hostingprovider van de wereld. Er zijn altijd kansen of je klein bent of groot.

Wat zijn de kansen voor u? De vraag: “Is grootte de enige succesfactor in de cloud?” is het thema van de 6de SaaS4Channel conferentie op 2 april a.s., dit keer gehouden in Delft bij Exact.
Discussieer met uw vakgenoten en leer van bedrijven als Exact, Amazon, HP en dergelijke hoe zij denken dat de Cloud wereld er uit gaat zien.

Dutch Cloud is Kennispartner van SaaS4Channel. CEO Martijn van Zoeren is één van de panelleden tijdens het debat over de vraag hoe je je als Managed Cloud Provider kunt onderscheiden als je niet de grootste bent.

Relevante berichten

Dutch Cloud – CSA Star

9 augustus 2017 - door Bart ter Veer
  Dutch Cloud is onlangs officieel member van de Cloud Security Alliance (CSA) geworden. Dat betekent dat we zijn opgenomen in het Security, Trust & Assurance Registry (STAR). Hiervoor moet …
Lees verder

Dutch Cloud Partner bij 15e BHS

18 mei 2017 - door Bart ter Veer
  Black Hat Sessions Part XV: Anniversary Edition Op 29 juni organiseert Madison Gurkha voor de vijftiende keer de Black Hat Sessions. Het jaarlijkse securitycongres keert wederom terug in de …
Lees verder
Kom naar Get (C)Loud! editie IX
op vrijdag 27 oktober in Bunnik Meer informatie