Dutch Cloud als Kennispartner van SaaS4Channel actief betrokken bij S4C conferentie op donderdag 2 april a.s.

11 maart 2015 - door Dutch Cloud

Cloud Computing is nu de basis van alle aanbiedingen op het gebied van IT. De vraag is of je groot moet zijn om een belangrijke rol in deze arena te vervullen. Het lijkt haast van wel, gezien de enorme investeringen die gedaan worden door spelers als Amazon, Microsoft, Google, IBM en de marktaandelen die partijen als Salesforce hebben van meer dan 20% van de wereldwijde CRM markt. Maar aan de andere kant zijn er veel kansen voor nieuwe en “kleine” partijen. Wie kende twee jaar geleden een bedrijf als Digital Ocean, nu volgens de statistieken van Netcraft de derde grootste hostingprovider van de wereld. Er zijn altijd kansen of je klein bent of groot.

Wat zijn de kansen voor u? De vraag: “Is grootte de enige succesfactor in de cloud?” is het thema van de 6de SaaS4Channel conferentie op 2 april a.s., dit keer gehouden in Delft bij Exact.
Discussieer met uw vakgenoten en leer van bedrijven als Exact, Amazon, HP en dergelijke hoe zij denken dat de Cloud wereld er uit gaat zien.

Dutch Cloud is Kennispartner van SaaS4Channel. CEO Martijn van Zoeren is één van de panelleden tijdens het debat over de vraag hoe je je als Managed Cloud Provider kunt onderscheiden als je niet de grootste bent.

Relevante berichten

Pink Elephant en Dutch Cloud bundelen krachten bij aanbod Clouddesq

26 september 2017 - door Bart ter Veer
bron: Septembernummer Dutch IT-channel Onlangs werden Piet van Vugt, CEO bij Pink Elephant en Martijn van Zoeren, CEO bij Dutch Cloud, geïnterviewd door Martijn Kregting en Witold Kepinski van Dutch …
Lees verder

Dutch Cloud gecertificeerd in wereldwijde CSA STAR veiligheidsregister

14 september 2017 - door Bart ter Veer
Eerste Nederlandse Cloud provider met volledige transparantie in securitymaatregelen P E R S B E R I C H T Hilversum, 14 september 2017 – Dutch Cloud kondigt de registratie …
Lees verder
Kom naar Get (C)Loud! editie IX
op vrijdag 27 oktober in Bunnik Meer informatie