Dutch Cloud als Kennispartner van SaaS4Channel actief betrokken bij S4C conferentie op donderdag 2 april a.s.

11 maart 2015 - door Dutch Cloud

Cloud Computing is nu de basis van alle aanbiedingen op het gebied van IT. De vraag is of je groot moet zijn om een belangrijke rol in deze arena te vervullen. Het lijkt haast van wel, gezien de enorme investeringen die gedaan worden door spelers als Amazon, Microsoft, Google, IBM en de marktaandelen die partijen als Salesforce hebben van meer dan 20% van de wereldwijde CRM markt. Maar aan de andere kant zijn er veel kansen voor nieuwe en “kleine” partijen. Wie kende twee jaar geleden een bedrijf als Digital Ocean, nu volgens de statistieken van Netcraft de derde grootste hostingprovider van de wereld. Er zijn altijd kansen of je klein bent of groot.

Wat zijn de kansen voor u? De vraag: “Is grootte de enige succesfactor in de cloud?” is het thema van de 6de SaaS4Channel conferentie op 2 april a.s., dit keer gehouden in Delft bij Exact.
Discussieer met uw vakgenoten en leer van bedrijven als Exact, Amazon, HP en dergelijke hoe zij denken dat de Cloud wereld er uit gaat zien.

Dutch Cloud is Kennispartner van SaaS4Channel. CEO Martijn van Zoeren is één van de panelleden tijdens het debat over de vraag hoe je je als Managed Cloud Provider kunt onderscheiden als je niet de grootste bent.

Relevante berichten

Dutch Cloud voor 2e jaar op rij genomineerd!

24 oktober 2017 - door Bart ter Veer
  Dutch Cloud is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Dutch IT-channel Awards in de categorie Cloud Service Provider of  the Year. Zeer verheugd en trots! De …
Lees verder

Pink Elephant en Dutch Cloud bundelen krachten bij aanbod Clouddesq

26 september 2017 - door Bart ter Veer
bron: Septembernummer Dutch IT-channel Onlangs werden Piet van Vugt, CEO bij Pink Elephant en Martijn van Zoeren, CEO bij Dutch Cloud, geïnterviewd door Martijn Kregting en Witold Kepinski van Dutch …
Lees verder